A localização da fazenda Sta Monica, no sul de Minas, é ideal para o cultivo de grãos arábica, que são os mais adequados para fazer cafés especiais e expressos. O clima da região e a altitude de 1100 metros também contribuem para o cultivo dos cafezais. O cuidado com o solo é um diferencial da marca, com reposição de nutrientes e fertirrigação, que garante água para que os cafezais possam  produzir grãos de qualidade.
As embalagens também são especiais, com válvulas desgaseificadoras que evitam a entrada de oxigênio para  não prejudicar a qualidade do produto.
 Em 2020, a marca ficou em primeiro lugar entre as melhores marcas, em analise realizada pelo Review Café.

 

The location of the Sta Monica farm, in the south of Minas Gerais, is ideal for growing Arabica beans, which are the most suitable for making specialty coffees and espressos. The region’s climate and altitude of 1100 meters also contribute to the cultivation of the coffee plantations. Caring for the soil is one of the brand’s differentials, with nutrient replenishment and fertigation, which guarantees water so that the coffee plantations can produce quality beans.
The packaging is also special, with degassing valves that prevent oxygen from entering so as not to damage the quality of the product.
In 2020, the brand was ranked first among the best brands in an analysis carried out by Review Café.

Onde Encontrar

  • FAZENDA STA MONICA
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