A cachaça com flocos de ouro 23k de verdade
 
O empresário Leandro Dias lançou a Cachaça Middas em  2014, e com ela ele apresentou uma inovação que introduzia flocos de ouro comestível 23K na receita da cachaça.. .
A Middas é destilada em um dos alambiques mais tradicionais da Nova Alta Paulista, situada na região oeste de São Paulo, especificamente na cidade de Dracena. 
edição da Middas Reserva foi lançada no mercado em 2015, com edição limitada e  envelhecida em barris de carvalho francês de primeiro uso. 
English
A cachaça with real 23k gold flakes
Businessman Leandro Dias launched Cachaça Middas in 2014, and presented an innovation that introduced 23K edible gold flakes into the cachaça recipe… Middas is distilled in one of the most traditional stills in Nova Alta Paulista, located in the western region of São Paulo. Paulo, specifically in the city of Dracena.   Middas Reserva was launched on the market in 2015, with a limited edition and aged in first-use French oak barrels. Middas Clássica is a cachaça produced by hand in copper stills and later stored in wooden barrels from field peanuts for a period of 2 years.

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