A advogada e administradora Glenda Haas é a diretora e azeitóloga da Lagar H que produz um dos melhores azeite extra virgem do Brasil. Os olivais estão localizados em Cachoeira do Sul (RS) região cujo clima é equivalente ao encontrado no mediterrâneo, que é berço da olivicultura no mundo
Junto com Glenda, um time de especialistas seleciona, ano a ano, as melhores variedades de olivas para produção de edições monovarietais ou blends com as olivas Arbequina, Koroneiki e Arbosana com combinações diferenciadas.
O azeite de oliva extra virgem tem acidez de 0,2%, sendo que o Blend da Safra 2021 recebeu os prêmios como o EVO IOOC 2022 – Medalha de Ouro na Italia, o TERRAOLIVO 2022 – Grand Prestige Gold em Israel  e também a medalha de ouro no NY IOOC 2022, nos Estados Unidos.
Lawyer and administrator Glenda Haas is the director and oliveologist at Lagar H, which produces some of the best extra virgin olive oil in Brazil. The olive groves are located in Cachoeira do Sul (RS), a region whose climate is equivalent to that found in the Mediterranean, which is the cradle of olive growing in the world
Together with Glenda, a team of experts selects the best olive varieties each year to produce single varietal editions or blends with Arbequina, Koroneiki and Arbosana olives in different combinations.
The extra virgin olive oil has an acidity of 0.2%, and the 2021 Harvest Blend has received awards such as the EVO IOOC 2022 – Gold Medal in Italy, the TERRAOLIVO 2022 – Grand Prestige Gold in Israel and also the gold medal at the NY IOOC 2022 in the United States.

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