O Concurso de Azeite Evooleum Awards é uma competição realizada na Espanha pelo grupo editorial Mercacei. É muito respeitado pelos critérios rigorosos de suas premiações por ter jurados de alto nível de vários países, e também por ser resultado da aliança entre o Mercacei Publishing Group e a AEMO (Spanish Association of Olive Producing Municipalities), duas instituições com sólida presença no mundo do azeite. Organizado há 20 anos pela editora espanhola Mercacei e pela Associação Espanhola de Municípios Olivais (AEMO), o Guia EVOOLEUM World’s TOP 100 Extra Virgin Olive Oils – com versões em inglês e espanhol, elabora anualmente o exclusivo EVOO TOP100 com os 100 melhores azeites extravirgens do mundo. O corpo de degustadores do concurso espanhol é considerado o mais experiente e exigente grupo de provadores internacionais.
The Evooleum Olive Oil Competition is a competition held in Spain by the Mercacei publishing group. It is highly respected for the strict criteria of its awards because it has high-level judges from various countries, and also because it is the result of an alliance between the Mercacei Publishing Group and AEMO (Spanish Association of Olive Producing Municipalities), two institutions with a solid presence in the world of olive oil. The EVOOLEUM Awards – International Extra Virgin Olive Oil Quality Awards have been organized for 20 years by the Spanish publisher Mercacei and the Spanish Association of Olivais Municipalities (AEMO). The EVOOLEUM World’s TOP 100 Extra Virgin Olive Oils Guide – with versions in English and Spanish, annually produces the exclusive EVOO TOP100 with the 100 best extra virgin olive oils in the world. The body of tasters at the Spanish competition is considered the most experienced and demanding group of international tasters.
MELHORES AZEITES EXTRA VIRGEM-- BEST EXTRA VIRGIN OLIVE OILS
.
.